All Offers Lootrs (Official)πŸ’°β€πŸ’°
59 subscribers
4.94K photos
40 videos
13 files
3.29K links
Hello Guys πŸ₯° Welcome Our Telegram Channel Unique Aur Best And Unique Project Sabse Pahle MilegaπŸ”₯

Soo Subb Ready ho jauπŸ’°

🎊Share our Telegram Channel - https://t.me/Allofferslootrs

🎊Any Q Contact - @alloffershelp
Download Telegram
COMBATCALL AIRDROPπŸ”₯πŸ”₯

Reward: 10 CTC each 5k randomly

Join link πŸ”— https://t.me/CalltocombatAirdrop_BOT ( no refar)

Complete the TaskπŸ˜„πŸ˜„

Submit Smart Chain Address From Trust Wallet βœ…βœ…
πŸ‘2
KuCoin x USDC September Carnival
Get Reward 5$ USDC (FCFS 2000)

➑️Submit This Form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeS6_b96fGBC3wHQuMRoUwQvCL9q_qXGYHVwroC7tHnoh_oOA/viewform

✍ Enter KuCoin UID
✍ Submit Quiz Answer
DoneπŸ”¨
πŸ‘1
πŸ”°SportZchain Airdrop
🎁Reward: Instant 200 $SPN 😍😍
🎲For All User

πŸ”»Join Airdrop:πŸ‘‡
https://fans.sportzchain.com/referrals/allofferslootrs8090@gmail.com

πŸ”Ή Create Account
πŸ”Ή Verified Email Address
πŸ”ΉDone
πŸ‘1πŸ”₯1
πŸͺ‚ AviFlix Airdrop
🎁 Reward: 100,000 THETA (~$125,000)
πŸ™‹ For All Members

πŸ‘‰ Airdrop Link: https://t.me/AviFlixAirdropBot?start=r0609094088

⛑️ Complete All Task
⛑️ Submit Details
πŸ‘‰ Enter BSC Address
πŸ‘ DONE
πŸ‘1
πŸ”°New Airdrop MintWay
🎁Reward: 30 MINTI (~$7)😍

πŸ”»Join Airdrop Bot:πŸ‘‡
https://t.me/MintWayNewAirdropBot?start=971309097

πŸ”ΉComplete All Task
πŸ”ΉSubmit BSC Address
πŸ”ΉDone
πŸ‘1
πŸ”₯ NEW WALLET LOOT πŸ”₯

βœ”οΈ Signup :- 4K AXEN TOKEN

βœ”οΈ Reffer :- 2k AXEN TOKEN

βœ”οΈJOIN HERE :- https://agendabook.page.link/2Jd3

Must Use Reffer Code For 4k Tokens :- 8E67p6

(TAP TO COPY)

βœ”οΈ CHECK IMAGES FOR HOW TO REGISTER.
πŸ‘1
πŸ”°Airdrop Learn 2 Earn
🎁Reward: 4,000 $L2EARN

πŸ”»Join Airdrop Bot:πŸ‘‡
https://t.me/L2EARNAirdropbot?start=r0609094088

πŸ”ΉComplete All Task
πŸ”ΉSubmit BSC Address
πŸ”ΉDone

⚠️Note: Airdrop End 8th September
πŸ‘1
πŸ”°Metro Wallet Mining
🎁Reward: Mining Free Metro Coin

πŸ”» Download App:πŸ‘‡
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luizapp.metronetwork

β†ͺ️Refer Code: 47665877142

πŸ”ΉCreate Account
πŸ”ΉStart Mining
πŸ”ΉClick My Reference & Add Refer Code

πŸ‚Token Contract Address: 0x4f68280d1A670a2059EEa58576b013618668340b

βœ…Selected polygon network then add your token.
βœ…Your Account Backup Code
πŸ€‘security Jagah per Rakh Do
πŸ”₯1
All Offers Lootrs (Official)πŸ’°β€πŸ’°
Binance Learn And Earn Offer Coming Soon πŸš€πŸš€ Event Start πŸ‘‰ 7 Sep At ( 12:30 PM) Details πŸ‘‰ Click Here Instant 5$ to 8$ Profit For Completing Quiz Answer πŸ”₯πŸ”₯ I think FcFs So Be Ready ~ ❀️❀️
Binance Learn & Earn Event Answers😍πŸ”₯

πŸ›‘LPT

Q1) What is the native token of Livepeer?
Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?
Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?
Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?
Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?
Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?
Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?
Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?
Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?
Answer: ETH

Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?
Answer: 2018

πŸ›‘BTTC

Q1) β€œLocked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.
Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?
Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?
Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?
Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?
Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?
Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?
Answer: True

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.
Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?
Answer: False

πŸ›‘HIGH

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?
Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?
Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?
Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?
Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?
Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?
Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?
Answer: Ethereum

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?
Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?
Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.
Answer: False

πŸ›‘OM

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?
Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.
Answer: EVM

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?
Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?
Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRA’s Governance Token?
Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?
Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?
Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?
Answer: 2020

START TIME : 07/09/2022 - 2:30 PM Tomorrow
πŸ”₯1
πŸ”°Moanero Airdrop
🎁Reward: 8500 $MOAN (100 $)
🎲For 10,000 Top User

πŸ”»Join Airdrop:πŸ‘‡
https://t.me/MoaneroAirdropbot?start=r0609094088

πŸ”ΉComplete All Tasks
πŸ”ΉSubmit BSC Address
πŸ”ΉDone
πŸ‘1
πŸ”₯FrankLin Airdrop
🎁Get Reward : 10,000 FLYE (For 2K ❀‍πŸ”₯USERS)

πŸ‘‰πŸΏJoin here:πŸ‘‡πŸ‘‡ https://t.me/FrankLinAirdropBot?start=971309097

- Complete all tasks
- Submit your Bep-20 address
- Done
πŸ‘1
πŸ”°AthosMeta Airdrop
🎁Reward: 1670 ATM
🎲For 4,000 Random User

πŸ”»Join Airdrop:πŸ‘‡
https://t.me/AthosMeta2ndRoundAirdropBot?start=971309097

πŸ”ΉComplete All Tasks
πŸ”ΉSubmit BSC Address
πŸ”ΉDone
All Offers Lootrs (Official)πŸ’°β€πŸ’°
πŸ”°PhilCoin Wallet Airdrop 🎁 Reward: 5$ PHL πŸ”»Download App: Click Here πŸ‘‰Refer Code: PHL41844308 πŸ›‘Process: πŸ‘‰ Email ID de ke signup karo, details submit karo, email verify karo. πŸ‘‰ Now, login and Submit refer code. πŸ‘‰ Neeche wallet section mai click karo…
😍Phil App Biggest Crypto Loot😍

Signup: 5$ (β‚Ή400 Rs)😱
Refer: 5$ (β‚Ή400 Rs)

Post linkπŸ”—πŸ‘‡πŸ‘‡
https://t.me/Allofferslootrs/1841?single

πŸ›‘Philcoin Update:

Jyada traffic ke karan philcoin aavi instant claim nehi ho raha hai. But tension ka koi baat nehi hai, issi month sabka claim ho jayega.

Aur Jo log aavi tak kyc Nehi kiye ho, kar lo. 2-3 din mai verification complete ho raha hai.
πŸ”₯1
All Offers Lootrs (Official)πŸ’°β€πŸ’° pinned Β«Binance Learn & Earn Event Answers😍πŸ”₯ πŸ›‘LPT Q1) What is the native token of Livepeer? Answer: LPT Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees? Answer: Delegators Q3) Livepeer is built on which blockchain? Answer: Ethereum…»