All Offers Lootrs (Official)πŸ’°β€πŸ’°
60 subscribers
4.94K photos
40 videos
13 files
3.29K links
Hello Guys πŸ₯° Welcome Our Telegram Channel Unique Aur Best And Unique Project Sabse Pahle MilegaπŸ”₯

Soo Subb Ready ho jauπŸ’°

🎊Share our Telegram Channel - https://t.me/Allofferslootrs

🎊Any Q Contact - @alloffershelp
Download Telegram
All Offers Lootrs (Official)πŸ’°β€πŸ’°
COINMARKET AP LEARN & EARN πŸ”₯πŸ”₯ Reward $250,000 Token For 16K Random Winners ️Join Link :- https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970 1. Enter CoinMarketCap Email 2. Enter Binance UID ( Must KYC ) 3. Answer the Quiz πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Answers:

1. Celer cBridge is a protocol that?
Answer : All of the above

2. Which is NOT true of cBridge?
Answer : The transfer fees go directly to the Celer Team.

3. How many different blockchains and layer-2 rollups does cBridge support?
Answer : Over 20

4. Which of the following exhibits typical ROOK, BISHOP, QUEEN user characteristics respectively?
Answer : Aggressive, Conservative, Hodler

5. What does staking BNB QUEEN token earn in terms of Yield? Select the answers below 1)BNB QUEEN 2)CHESS Emission 3)Validator Rewards
Answer : 2 & 3

6. Where is the CHESS token traded?
Answer : Binance / Pancakeswap

7. Why is DeFi beneficial for individuals?
Answer : All of the above

8. Why is DeFi beneficial for Institutions?
Answer : Access to New and Innovative Financial Instruments that were previously unavailable in traditional finance markets

9. What DeFi products are provided by Venus Protocol?
Answer : All of the above

10. What are some of the disadvantages of a traditional centralized marketplace?
Answer : All of the above

11. What are the advantages of the Pear Marketplace?
Answer : All of the above

12. What is PearDAO’s token name and symbol?
Answer : Name: Pear DAO, Symbol: PEX

13. What are the ways to earn yields with Alpaca Finance?
Answer : All of the above

14. Which of the following is true about leveraged yield farming with Alpaca Finance?
Answer : You can multiply your APYs up to 6x through leverage

15. Which of the following is true about Alpaca’s market-neutral Automated Vault?
Answer : All of the above

16. How do you start to build your own Metaverse world in SecondLive?
Answer : By creating a space

17. Which one is NOT SecondLive NFT?
Answer : Avatar NFT

18. What is the total $LIVE rewards in SecondLive’s weekly staking pool?
Answer : 100,000 $LIVE

19. Which one is NOT an important characteristic of a great crypto game?
Answer : Game with AR/VR technology

20. What is/are the token name(s) of TopGoal?
Answer : TMT and GOAL

21. Who is NOT the target audience of TopGoal?
Answer : Console Game Players

22. What is the difference between an NFT and a non-NFT hero in Thetan Arena?
Answer : All of the above

23. What can players do on Thetan Arena’s Marketplace?
Answer : Both are correct

24. Is Thetan Arena free to play?
Answer : A - Yes, you can play for free as long as you want

25. In Galler, what is the name given for the priority mint of an NFT collection?
Answer : Whitelisting

26. According to Galler's tips, what are the "3 Main Metrics" you should analyze when it comes to NFT on-chain data?
Answer : Holders, Supply & Volume

27. What is the unique feature Galler has that helps users bid for the whole collection at once?
Answer : Order book

All Answer πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
😱Wesendit Waitlist Airdrop
πŸ€‘Total Rewards 60m Token
πŸ₯³πŸ”₯For 10,000 Participant

➑️Airdrop Link :- https://wesendit.io/waitlist?kid=2C9YYW

πŸ‘‰ Enter Email & Verify it
πŸ‘‰ Do all social task
πŸ‘‰ Invite friends to get more point
πŸ‘‰ Done βœ…
πŸ‘1
πŸ”° New airdrop: HelloArt
🎁 Reward: 265 HTT = $5
βœ‰οΈ Distribution June 10th

πŸ›‘ Airdrop Bot- https://t.me/HelloArtAirdropBot?start=971309097

βœ… Start Airdrop
βœ… Complate Task
βœ… Enter Wallet BSC/ETH
βœ… Done
β€‹β€‹πŸš€ PizzaInu Airdrop
🎁 Get 150,000 $PINU
πŸ”˜ for 5000 random winners
-------------------------------------------------

πŸ”»Start Bot here : https://t.me/PizzaInuAirdropBot?start=r0609094088

πŸ”ΉJoin Telegram
πŸ”ΉFollow Twitter&retweet
πŸ”ΉEnter BSC address

πŸ”₯Strong And Verified Project πŸ”₯

🚨5k Winner but only 4k joined 😱

Don't missπŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯ Step App Huge Loot same Like STEPEN

πŸ€‘ Daily 10$ - 20$ Mil sakta hai

πŸ”°JOINING LINK πŸ”—
https://app.step.app?r=NVAC2PD1

Refer Code πŸ‘‰ NVAC2PD1

πŸ”₯JUST SIGNUP & VERIFY EMAIL (CHECK PROMOTION SECTION)

πŸ›‘ DONT MISS ANYONE πŸ›‘
πŸ‘2
All Offers Lootrs (Official)πŸ’°β€πŸ’°
Photo
πŸ”₯πŸ”₯
Connect Your Step App Open Trust wallet Or Your New Metamask Wallet

πŸ”ΉLogin to your account
πŸ”ΉConnect wallet (AVAX Network)

Step Airdrop Link πŸ”— https://app.step.app?r=NVAC2PD1

🚨 Real Verified Project Don't miss
πŸ”₯1
CADUCEUS NEW AIRDROP πŸ”₯πŸ”₯

πŸ’žπŸ’ž REWARD:- 1000 CMP TOKEN ( ONLY 2DAYS LEFT )

πŸŽ‰πŸŽ‰ JOIN HERE :- https://wn.nr/D9NFjm


BSC ADDRESS BRO πŸ€ŸπŸŽ‰
1500 ( CPS Token Each User ) ALL πŸ’°

Link πŸ‘‰https://share-w.in/8dgu3q-57877

βœ… Join Airdrop
βœ…Complete Task πŸ₯°
βœ… Submit Bnb Smart Chain Address ( Trust Wallet )

Note -: Join all User 100% Payment πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
New Mining App βœ…πŸ€‘SC Token Mining Karke Daily Earn Kro βœ…

πŸ‘‰πŸ»instant Withdrawal πŸ”₯πŸ”₯

Offers :- https://minesiacoin.page.link/TY1TLbXUuPk8cypJA

REFER Code :- 15368971

@Alloffershelp
πŸ‘1
Lucky Metaverse Airdrop
🎁 Pool: $6000 worth $LMETA
πŸ”˜ All valid users
-------------------------------------------------

πŸ”»Start Bot here : https://t.me/Luckymetaverse_Airdropbot?start=r0609094088

πŸ”ΉJoin Telegram
πŸ”ΉFollow Twitter&retweet
πŸ”ΉEnter BSC address

@Alloffershelp
πŸ‘1
πŸ”₯πŸ”₯Get Free 20$ VRS Token Airdrop

🚨for 5000 random winners

Join Fast πŸ”— https://t.me/VeraSawNewAirdropBot?start=971309097

Submit Sol Address From Sollet.io
Don't Miss Anyone πŸ”₯
New Video Is Live Now !! πŸ˜±πŸ€‘πŸ”₯
New Video Out Now !! πŸ€‘πŸ”₯❀️

πŸ”₯Video Link- https://youtu.be/GybpapBF0dI
https://youtu.be/GybpapBF0dI
https://youtu.be/GybpapBF0dI
😱All Airdrops Fully Verified So Don't MissπŸ”₯πŸ”₯

All Airdrops LinksπŸ”— -

🀯 1 Loot - https://cutt.ly/2JUgs1J

🀯 2 Loot - https://t.me/Allofferslootrs/716

🀯 3 Loot - https://t.me/Allofferslootrs/714

TG - @Alloffershelp