FKM By Nikhil
130K subscribers
31K photos
71 videos
19 files
36.4K links
Hey guys,
My name is Nikhil, And I welcome you on our Channel. Benefits for subscribing us :-
1. You can get online deals as fast as possible.
2. You can know how to earn online.

Help bot :- @hellofkm_bot

HUM OFFERS KE SATH TRUST FREE MAI DETE HAI ๐Ÿ˜„
Download Telegram
If you not receive good gamer cashback then fill this google form

Link ๐Ÿ‘‰ https://forms.gle/YqDrxHT9dmikV3ZX7
๐Ÿ”ฅ Playit loot same like google pay [BACK AGAIN]

Link ๐Ÿ‘‰ https://h5.playit.app/h5/wincash/share?type=code&fromurl=%2Fh5%2Fwincash%2F%3Fcode%3D3qr944

Refer code :- 3qr944 [Tap to copy]

๐Ÿ‘‰ Collect all 5 cards and win upto 10000 paytm cash

๐Ÿ‘‰ Cashback is Instant in your paytm account so loot fast !! ๐Ÿ˜
๐Ÿ”ฅ Mobikwik DTH loot [12th November]

๐Ÿ‘‰ Use 100% upto 50 supercash on dth recharge

๐Ÿ‘‰ No minimum transaction ๐Ÿ˜
๐Ÿ”ฅ Google pay new event starts from tomorrow 13th November
๐Ÿ”ฅ Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answer [13th November]

Ans 1 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 2 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 3 ๐Ÿ‘‰ Fake
Ans 4 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 5 ๐Ÿ‘‰ Fake
๐Ÿ”ฅ Next google pay event in chennai from 16th November

๐Ÿ‘‰ Win 10 to 100 scratch card/ticket/KMs
New video out now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Link ๐Ÿ‘‰ https://youtu.be/JHTPz8kap0E

Don't forget to hit like and share
๐Ÿ”ฅ Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answer [14th November]

Ans 1 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 2 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 3 ๐Ÿ‘‰ Fake
Ans 4 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 5 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Mobikwik : Use 100% Supercash Upto โ‚น70 On Swiggy | Today Only.

T&Cs :- https://www.mobikwik.com/offer/swiggy
เค†เคชเค•เฅ‹ เค”เคฐ เค†เคชเค•เฅ‡ เคชเคฐเคฟเคตเคพเคฐ เค•เฅ‹ เคฆเฅ€เคชเคพเคตเคฒเฅ€ เค•เฅ‡ เคชเคพเคตเคจ เคชเคฐเฅเคต เค•เฅ€ เคนเคพเคฐเฅเคฆเคฟเค• เคถเฅเคญเค•เคพเคฎเคจเคพเคเค‚ ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ”ฅ Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answer [15th November]

Ans 1 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 2 ๐Ÿ‘‰ Fake
Ans 3 ๐Ÿ‘‰ Fake
Ans 4 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 5 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
๐Ÿ”ฅ FREE RS.10 MOBILE RECHARGE [ONLY FOR TODAY]

๐Ÿ‘‰ Flat 10 cashback on 10 recharge on mobikwik

๐Ÿ‘‰ First recharge of the month

๐Ÿ‘‰ Not valid for non-kyc users

Promocode ๐Ÿ‘‰ 10PE10
๐Ÿ”ฅ Paytm diwali recharge offer

๐Ÿ‘‰ Recharge of Rs.48 or more and get Rs.5 to Rs.100 cashback

๐Ÿ‘‰ Cashback credited directly in bank account linked with paytm

Promocode ๐Ÿ‘‰ SUPER100
BIGGEST Loot! ๐Ÿ˜จ๐Ÿ”ฅ
Super Smelly

Get Flat 25% Off Code ๐ŸŽŸ
+
๐Ÿ”ฅ FLAT โ‚น500 CK CASHBACK ๐Ÿ”ฅ
On orders of โ‚น600

- DEO, Moisturizer, Sanitizer & More

๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ https://cashk.app.link/mcQhMI0cVab

- 100% Toxin Free Products โœ…

You can redeem CashKaro cashback in your bank account! ๐ŸŽ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ”ฅ Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answer [16th November]

Ans 1 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 2 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 3 ๐Ÿ‘‰ Fake
Ans 4 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
Ans 5 ๐Ÿ‘‰ Not Fake
๐Ÿ”ฅ Google Pay Chennai Event Answers ๐Ÿ˜

Q1. Which UNESCO world heritage site is located near chennai ?
Ans. Monuments at Mahabalipuram

Q2. Which type of saree would you be buying from tamil nadu ?
Ans. Kanjivaram Saree

Q3. Chennai film industry ?
Ans. Kollywood

Q4. Not a popular drink of chennai ?
Ans. Apo

Q5. How will you find the customer care ?
Ans. Go to help inside google pay app

Q6. Popular dish in chennai ?
Ans. All of them

Q7. Not a railway station in chennai ?
Ans. Chennai Cantt.

Q8. Second longest urban beach ?
Ans. Marina beach

Q9. Jangiri, Appam & Rava Kesari are all examples of ?
Ans. Sweet Dish

Ans10. Mahabalipuram